BEN JIJ KLAAR VOOR ONZE VOORJAARSBIJEENKOMST OP 27 MAART 2023?

Facebook

De lente is begonnen en we mogen weer vooruitkijken. We willen zoveel mogelijk ervaringen en ‘best practices’ delen met cultuurdragers, kunstmakers en locaties in Weesp en Driemond en hun bezoekers.

Op maandag 27 maart a.s.
Delen van ‘Best Practices’
Stadhuis Weesp
Inloop 19.30 uur, start 20.00 uur
Einde: 21:30 uur

Het stadsgebied Weesp en Driemond is sinds een jaar actief voor steeds meer inwoners. Het is onze visie als Cultuurnetwerk om te helpen om verbinding te leggen en te onderhouden. Zodat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met al het goede dat we samen te bieden hebben. Want wat blijft is onze focus: ont¬moeten, verbinden en netwerken. Op uitnodiging van Museum Weesp zijn we te gast in een fraai stuk erfgoed: het Stadhuis van Weesp.

Dit keer staat onze filosofie centraal: IEDEREEN MAG MEEDOEN! De basisscholen in onze regio spelen al een grote rol om onze jongste inwoners te laten kennismaken met kunst en cultuur. Maar het kan altijd beter, dus ook voor tieners en nieuwe bewoners van onze stadsgemeente. Daarom willen we vragen beantwoorden als:

• Hoe kunnen we (nog) meer samenwerken om onze inwoners kennis te laten maken met kunst en cultuur.
• Wat kunnen we van elkaar leren?
• Wat heb je nodig?
• Hoe kun je elkaar bereiken?
• Enzovoort

Onze onvolprezen City of Wesopa is al heel actief en succesvol met een brede programmering, waarmee zij een breed publiek bereiken. SARA OOMEN is als vrijwillig marketeer met het theater verbonden en wil graag haar expertise delen over marketing en doelgroep in de culturele sector, waarbij ze inzoomt op leeftijdscategorie 20-40 jaar.

Zonder delen kun je ook niet vermenigvuldigen. Neem jij ook je ervaring en ideeën mee? Dan krijgen we zeker een leuk gesprek en een nog betere avond. We sluiten af met een drankje.