Terugblik, nieuwjaarswensen en nieuw nieuwsbrievensysteem

Facebook

Op de grens van het oude en nieuwe jaar hebben we in december nog een nieuwsbrief via de mail rond gestuurd met hierin een terugblik op de laatste bijeenkomst in oktober van 2022. Deze nieuwsbrief was grotendeels al in de nieuwe huisstijl, maar nog wel als losse pdf bijlage in de mail.

Nieuw nieuwsbriefsysteem

Dit jaar gaan we onze nieuwsbrieven vanaf de site versturen, dan kunnen we je met nog meer gemak van onze activiteiten op de hoogte houden! Hier hoef je niets voor te doen. Als je al op onze adreslijst stond en onze nieuwsbrieven ontving, dan blijf je die gewoon ontvangen, alleen nu niet meer als losse bijlage in de mail, maar direct als nieuwsbrief leesbaar in je mailbox!
Je kunt nu kiezen uit twee nieuwsbrieven,

Nieuwsbrief.

Een algemene waarin je bericht krijgt over bijeenkomsten die we organiseren en nieuwe regelgeving of andere zaken die interessant zijn voor cultuurmakers en geïnteresseerden. Zo blijf je op de hoogte van alle belangrijke nieuwtjes!

Cultuurmakers nieuwsberichten.

Een andere nieuwsbrief is een cultuurmakersbrief, hiervoor kun je je aanmelden op de cultuurmakersdeel van de site. Daarin wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe cultuurmakers die zich bij ons aanmelden. Je mist nooit een nieuwe cultuurmaker.

Opzeggen kan uiteraard ook nog steeds, hiervoor hoef je je alleen af te melden via de link in de mails. Maar het leukst is natuurlijk als je verbonden blijft met ons netwerk! Dan blijven wij je net als altijd op de hoogte houden van alles wat voor jou als cultuurmaker en cultuurliefhebber interessant kan zijn!

Op naar een heel nieuw jaar vol verbinding en inspiratie!

Terugblik 3 oktober en archief

Heb je de allerlaatste nieuwsbrief van 2022 met de terugblik op 3 oktober en onze nieuwjaarswensen gemist, kijk dan direct HIER.

Wil je alle oude nieuwsbrieven inzien, neem dan een kijkje in ons ARCHIEF.