Facebook

Maak kennis met de verbinders van de kerngroep CNW


Brigitte van Dijk – Weesie
Beleidsadviseur Kunst en Cultuur gemeente Amsterdam

Ik ben Brigitte van Dijk-Weesie en in mijn functie als beleidsadviseur kunst en cultuur bij de gemeente Weesp eind 2017 gestart met de oprichting van het Cultuurnetwerk Weesp. Inmiddels wordt het cultuurnetwerk door een kerngroep met vertegenwoordigers van verschillende disciplines uit de cultuursector aangestuurd en adviseer en ondersteun ik de kerngroep namens de gemeente Amsterdam.

B.weesie@amsterdam.nl | www.amsterdam.nl | 06-11228620

Carola Kesteloo (voorzitter CNW)

Als communicatiespecialist kwam ik in 1999 – na veel omzwervingen in Vlissingen, Amsterdam en Rotterdam – op de Vecht in Weesp wonen. Ik kende alleen de makelaar, maar dat is inmiddels anders, vooral dankzij mijn vele vrijwilligers- en bestuurstaken in ons mooie Vechtstadje. Als erkend netwerker en zakelijk schrijver werd ik in mei 2019 gevraagd om te helpen bij de eerste Pitch&Match bijeenkomst van het Cultuurnetwerk Weesp. Inmiddels ben ik sinds 2020 ‘voorzitter zonder achterban’ en probeer dagelijks de uiteenlopende belangen van onze doelgroepen in goede banen te leiden. Wil je wat vragen of vertellen? Neem gerust contact met me op!

mail@carolakesteloo.nl | www.carolakesteloo.nl | 06-24775150

Door Vriend (theater/locaties)

Ik ben Door Vriend en organiseer bij theater City of Wesopa eens in de maand de City Quiz en allerlei events zoals het jaarlijkse Muziekfilmfestival en het Sportfilmfestival. Er zijn ook events rond andere thema’s. Zo hebben we aantal jaren met veel succes ‘Film en Eten’ georganiseerd. De gasten genoten aan lange tafels in de grote zaal van de City van allerlei filmfragmenten en bijpassende gerechten. Met deze events proberen we het culturele en sociale leven in Weesp nog rijker en aangenamer te maken onder het motto ‘levendig, lokaal en avontuurlijk. Wie pakkende ideeën voor een thema heeft: sluit je aan.

info@wesopa.nl | 0294-458093

Eric Hage (beeldende kunst)

Al 27 jaar wonend en werkend als kunstenaar in Weesp. In mijn heerlijke studio aan het Verlengd Buitenveer werk ik aan opdrachten, eigen vrij werk en exposities. Na jaren actief te zijn geweest in de fotografie, ben ik me in 2013 gaan toeleggen op mijn grote liefdes: kalligrafie, illumineren, schrijven, tekenen, boekbinden en leerbewerken. Inmiddels is een eerste gedrukte prentenboek geboren “De Droommaker”.

Al zo’n 12 jaar deelnemer aan de Weespers aan de Wand en al 6x werk mogen exposeren tijdens de landelijke ZomerExpo in Gemeentemuseum Den Haag en de Fundatie in Zwolle.

Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief bij de bibliotheek Weesp en in het cultuurnetwerkweesp, omdat ik het fijn vindt betrokken te blijven bij de culturele wereld om mij heen.

www.erichage.com

mailme@erichage.com | 0294 415125 | 0640670284

Kaya Meulenbeld (locaties)

Sinds 2017 werk ik als event coördinator, onder de bedrijfsnaam Kayaco. Ik verzorg de ‘omlijsting’ van allerlei evenementen, op facilitair, technisch en ‘mens’ gebied. De focus van mijn werk ligt momenteel op de Van Houtenkerk in Weesp.

Ik woon sinds 1984 in Weesp en heb ik mij als vrijwilliger ingezet op veel fronten, o.a. als organisator van de kunstmarkt tijdens het Sluis- en Bruggenfeest, jarenlang bestuurslid van speeltuin Don Bosco en tegenwoordig als lid van de kerngroep van het Cultuurnetwerk. Daarbij vertegenwoordig ik met name de organisatie van evenementen op diverse locaties.

Ik geniet enorm van kunst, muziek, theater en vind dat onze stad zoveel te bieden heeft. Mooi om mee te helpen de verbinding met elkaar te vinden in ons prachtige cultuurrijke Weesp!

km@kayaco.nl | www.kayaco.nl | 06-30417430

Kit Miles (muziek)

Vele jaren geleden kon ik op mijn hoorn spelen tijdens een concert in de Van Houtenkerk. Dat bezoek aan Weesp zou ik niet vergeten en in 2011 zijn wij verhuisd van Soest naar de Oudegracht in Weesp. Toen heb ik mij direct aangemeld bij de Historische Kring en koor-in-oprichting Camerata Fectionata. Er is voor mij zoveel om van te genieten in Weesp: stadswandelingen, koor-repetities, de Beiaardkring zomeravond concerten, het Weesp Chamber Music Festival en hun educatie projecten, gekke kunstobjecten die dobberen in de Oudegracht, muziek op straat van Harmonie “De Adelaar”, films en muziek in de City of Wesopa, het Automaten Kabinet … en zoveel meer. Wat een leven!

Vanaf 1992 was ik betrokken bij het oprichten van het global internet – een fascinerend samenwerkingsprogramma. Nu wil ik helpen met het bewerkstelligen van het online Weesp Cultuurmakers Netwerk.


voorzitter@beiaardweesp.nl | kitm@knoware.nl | 06-81882136

Lisette Zijp (educatie)

Als conservator werk ik voor Museum Weesp, onderdeel van het Stadsarchief Amsterdam. Samen met zestig vrijwilligers zorg ik voor professionalisering van het museum. Het museum wil het stadhuis en de collectie zo goed mogelijk behouden voor de stad Weesp.
Om daarmee ‘het verhaal van Weesp’ te vertellen. Natuurlijk is dit verhaal van ons allemaal. Cultuur leeft! Daarom zet ik mij in voor het Cultuurnetwerk Weesp.

Marlon Lokhin (muziek)

Na mijn studie Docent Muziek, aan het conservatorium in Alkmaar, heb ik ervoor gekozen om 16 uur te werken voor de Gemeente en de rest van de week te wijden aan mijn privé muziekpraktijk en overige studioactiviteiten waaronder Voice-over opnamen t.b.v. audioboeken en documentaires.

Tussen 2000 en 2006 heb ik regelmatig meegedaan aan het korenfestival in Weesp met mijn toenmalige ‘black gospelkoor Tehillah’. Eerst als lid van een driekoppige jury en daarna als deelnemer. Tijdens de feestelijkheden van Weesp 650 jaar, in 2005, hadden wij het genoegen om in een serie optredens samen te werken met Het Harmonieorkest de Adelaar.

Sinds september 1999 ben ik verbonden aan (stadsgebied) Weesp, waar ik werkzaam ben als facilitair medewerker. 

Met mijn ervaring als musicus, docent Orthopedagogische Muziek Beoefening en Kunsteducatie hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het Cultuurnetwerk Weesp.

Raimond van Raamsdonk

Fotografie – Anneke Kroonenberg

Op de hoogte blijven van bijeenkomsten en ander relevant nieuws voor cultureel Weesp en Driemond?

Schrijf je dan hier in voor de Cultuurnetwerk Nieuwsbrief

Is er geen nieuws? Dan ook geen nieuwsbrief! zo houden we onze mails lekker overzichtelijk. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

maart 31, 2022